Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковича просять зберегти Бродського

Понеділок, 24 січня 2011, 13:24

Низка організацій підприємців просять президента Віктора Януковича не ліквідовувати Держкомітет з питань регуляторної політики і підприємництва.

Про це на прес-конференції заявив президент Союзу кризових менеджерів України Павло Михайліді, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідний лист вони планують направити главі держави в понеділок.

Представники бізнесу звертають увагу на те, що протягом декількох років Держкомпідприємництва виконувало роль фільтра регуляторних актів, розроблених міністерствами і відомствами, відсіваючи ті з них, які заважали бізнесові розвиватися.

На їхню думку, департамент Міністерства економіки і торгівлі, на який планується покласти функції Держкомпідприємництва, навряд чи справиться з функцією дерегуляції, оскільки буде підлеглий міністерству, що саме є регулятором.

Під звертанням до президента свої підписи поставили керівники 11 громадських організацій і бізнес-асоціацій, зокрема: керівники Союзу кризових менеджерів України, Союзу підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України, асоціації фармацевтів Миколаївської і Херсонської областей, асоціації роботодавців Львівської області, представники Союзу аудиторів України, Української асоціації бізнес-інкубаторів і інноваційних центрів.

А також Української федерації професіоналів безпеки, Української асоціації перевізників, Чернігівської обласної організації підприємців і роботодавців "Чернігівщина", Фармацевтичної асоціації України і Всеукраїнської асоціації туристичних операторів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...