Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко упевнена, що "мафія" хоче не пустити її на вибори

Вівторок, 25 січня 2011, 11:08

Юлія Тимошенко вважає, що план влади полягає в тому, щоб не допустити її до парламентських виборів.

Про це вона сказала в інтерв'ю Головне.Ua.

"Я можу сказати, у чому полягає їхній план. Цей план нам дуже добре відомий. Вони хочуть будь-яким чином не допустити мене до парламентських виборів і до виборів президентських", - сказала вона.

"І вони в даний момент вагаються - або через цілком контрольовані ними суди винести умовний вирок, що по суті може зробити мене засудженою людиною, і тоді в мене не буде можливості брати участь у виборах, або піти за радикальним варіантом - закрити у в'язниці", - відзначила Тимошенко.

"Вони в даний момент вагаються. І розглядають два варіанти, але мета одна - за будь-яких обставин забрати справжнього опонента з конкурентного поля. Тому що вони слабенькі, щоб чесно суперничати, і вони занадто жадібні, щоб у цій конкуренції одержати підтримку людей. Тому що вони з народом не діляться", - вважає лідер БЮТ.

При цьому Тимошенко запевнила, що в неї "немає ні йоти страху", тому що їй нічого боятися.

"Знаєте, для мене великий комплімент, що за рік ретельної перевірки кожного підписаного мною документа, кожного рішення уряду вони знайшли ці два обвинувачення, за які, у принципі, мені потрібно було видати грамоту ", - заявила вона сміючись.

"У мене немає страху, тому що я знаю, що на місці прем'єр-міністра я нічого не приватизувала нечесно, ніде не накопичила ні на яких рахунках і не прийняла жодного незаконного рішення. Навіть у кризу, коли все навколо валилося. Я не брала собі землю, не купувала собі вертольоти...", - додала Тимошенко.

"А друге - це те, що я віруюча людина. І я точно знаю, що якщо перед Господом я можу стояти рівно і не згинатися з огляду своєї роботи прем'єр-міністром, і знаю, що можу тримати перед Ним звіт, то як-небудь звіт перед мафією я витримаю", - заявила вона.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування