Тимошенко вирішила, що Янукович призначив її "улюбленою" опозицією

Вівторок, 25 січня 2011, 13:04

Юлія Тимошенко вважає, що нинішня влада визнала її політичну силу єдино "справжньою" і сильною опозицією.

В інтерв'ю для "Главное" вона сказала, що бачить "знаки" цього в діях влади.

"Я б, чесно кажучи, оцінювала всі події, які відбуваються сьогодні, з погляду знаковості. Я б не сприймала це просто як, скажімо, кримінальну справу, репресії і так далі... Це все знаки", - зазначила Тимошенко.

"Знак перший – якщо Янукович персонально почав проти мене таку безпрецедентну війну, то це означає, що ми не така вже й слабка опозиція. Адже якби ми були слабкими, то навіщо нас зачищати?", - заявила вона.

"Знак другий – проти кого ще з політиків в Україні застосовуються такі заходи? Може, проти Ющенка? Він живе на державній дачі, ця дача фінансується з державного бюджету, усі без винятку його знакові особи влаштовані в центральній владі, у владі Януковича. Може проти інших опозиційних сил ведеться такий терор? Ні, не ведеться", - додала Тимошенко.

Тому вона впевнена: "Нинішня влада сама визначила, хто є справжньою опозицією, сильною опозицією".

Третій знак, за словами Тимошенко, - "нинішньою владою управляє страх". "Судіть самі, якби не страх, то навіщо Януковичу втрачати обличчя перед Європейським Союзом, перед Сполученими Штатами, навіть перед своїм оточенням?", - зазначила вона.

"Четвертий знак – це абсолютна слабкість, а не сила президента Януковича. Адже те, що йому в даний момент здається силою, насправді у свідомості будь-якої інтелектуальної людини вважається слабкістю. Тому що сильна людина, по-перше, поводиться морально, а по-друге, готова до чесної конкуренції. До чесної боротьби, а не до, вибачте, гри в наперстки", - заявила Тимошенко.

"І те, що нашу політичну силу - Блок Юлії Тимошенко - напередодні місцевих виборів заборонили законом (блокам заборонили брати участь у виборах), говорить про їхній панічний страх. Можу сказати лише одне: вони правильно роблять, що бояться!", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...