Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Група Портнова розпалася

Вівторок, 25 січня 2011, 16:21

Група заступника глави адміністрації Андрія Портнова в парламенті розпалася.

Це випливає слів екс-БЮТівця Святослава Олійника в інтерв'ю "Українській правді".

Окрім Портнова та Олійника, до неформальної "групи Портнова" також входили депутати Валерій Писаренко та Володимир Пилипенко.

"Якщо ми говоримо про Портнова, то потрібно розуміти, що є людина Андрій Портнов, а є чиновник адміністрації президента з таким прізвищем. Ось з ним у нас і виникли різні вектори дії", - сказав Олійник.

За словами депутата, Портнов, "будучи особою підлеглою, зобов'язаний вчиняти дії, продиктовані керівництвом".

"Після місцевих виборів я сказав в ефірі у Шустера, що вибори були брудні, а брудні вибори породжують брудну владу. І ще попросив Партію регіонів нікого не лякати в'язницею", - розповів Олійник.

"Ця фраза і послужила причиною для складнощів, тому що Андрію Портнову - чиновнику, афілійованому з таким депутатом, мабуть, складно живеться. А я, будучи суб'єктом політичного процесу, не бачу ніяких підстав не говорити те, що вважаю за потрібне", - додав він.

У той же час, Олійник заявив: "Я зберігаю якісь сентименти по відношенню до людини Портнова. А з чиновником Портновим ми не спілкуємося, йому це обтяжливо. Я знаю, що відбувається з людиною в цьому стані".

"Для нього існує дилема - він людина або чиновник. Якщо скажу далі, я йому заподію великий біль. Ми почекаємо, поки його звільнять, і тоді знову повернеться нормальна людина, наш звичайний Андрій Портнов, з яким можна спілкуватися", - сказав він.

Повний текст інтерв'ю читайте тут.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування