Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сафіуллін розповідав у Брюсселі, як Україна "змінюється на очах"

Вівторок, 25 січня 2011, 16:36

У будівлі Європарламенту у Брюсселі у вівторок відбулася презентація фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року, організована Україною.

Презентація проходила під девізом: "Євро-2012 в Україні: залишилося 500 днів", повідомляє УНІАН.

Україну на презентації представив міністр у справах сім`ї, молоді і спорту Равіль Сафіуллін, а також музична група "Man Sound".

У розмові з журналістами після офіційної частини презентації міністр зазначив, що Україна хоче показати світу позитивні зміни.

"Країна змінюється просто на очах, і цього не треба приховувати, про це мають знати всі. Ось тому ми в Європарламенті сьогодні...", - сказав Сафіуллін.

Міністр зазначив, що на сьогодні він не бачить проблем, які могли б завадити підготовці і проведенню фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні.

Відповідаючи на запитання, чому ця презентація проводиться лише українською стороною без участі поляків, Сафіуллін сказав: "Річ у тому, що така сама (презентація) буде і від Польщі. Я впевнений, що потім ми, можливо, і спільно її проведемо".

Міністр також сказав, що Україна поки що не планує проводити подібного роду презентації в інших європейських інституціях.

"Яка ще може бути євроінституція? Європарламент!", - сказав він.

Україна і Польща спільно організовують проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Очікувалося, що участь у відкритті інтерактивної презентації "Євро-2012: 500 днів до чемпіонату" та низці заходів у Брюсселі візьме віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков – однак він пережив інфаркт і зараз перебуває в реанімації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування