Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пожалілася, що ГПУ не сприймає її аргументи

Вівторок, 25 січня 2011, 16:50

Юлія Тимошенко заявляє, що Генпрокуратура відмовила у закритті кримінальної справи проти неї попри "обґрунтовані аргументи".

Про це вона сказала журналістам після чергового відвідування Головного управління Генпрокуратури з розслідування особливо важливих справ, повідомляє сайт Тимошенко.

"Сьогодні я отримала відповідь генерального прокурора на моє обґрунтоване клопотання щодо закриття кримінальної справи по кіотських грошах", - зазначила екс-прем’єр-міністр.

"Він дав відмову, незважаючи на те, що нами наведені детальніші аргументи, що ніякого складу злочину не було і що кіотські гроші ніколи не витрачалися", - заявила Тимошенко.

Вона також укотре запевнила: "Кіотські гроші з моменту їх отримання лежать на спеціальному рахунку і нікуди не були перерозподілені".

Як відомо, проти Тимошенко порушено кримінальну справу. Лідера партії "Батьківщина" звинувачують у нецільовому використанні коштів, отриманих її урядом від Японії за продаж квот на викиди парникових газів у рамках Кіотського протоколу.

Тимошенко вже почала ознайомлюватися з матеріалами справи як обвинувачена, але потім справу повернули на дорозслідування.

Екс-прем’єр перебуває на підписці про невиїзд

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування