В "Регіонах" заявили, що Тимошенко свідомо "забуває" свої проступки

Вівторок, 25 січня 2011, 17:43

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко зробила чергову популістську заяву, яка, по суті, є провокацією.

Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів.

"Вона стверджує, що в Україні можна не підвищувати пенсійний вік, ціну на газ і тарифи на тепло", - уточнили в партії.

За словами політиків, Тимошенко "цинічно робить вигляд, що це не її контракт на постачання російського газу за найдорожчою в Європі ціною спричинив зростання ціни на газ для населення і тарифів на житлово-комунальні послуги".

"Вона свідомо "забуває", що на два роки заморозила підвищення зарплат і пенсій. Це провальна політика Тимошенко призвела до падіння економіки на 15% і відповідного скорочення робочих місць, реальних зарплат і відрахувань до Пенсійного фонду", - зазначають в "Регіонах".

В прес-службі зазначають, що колишній прем’єр ігнорувала закон про підвищення соціальних стандартів і називала посилення соціального захисту наших громадян "ядерною бомбою" під фінансову систему держави.

"Тимошенко безвідповідально намагається "вставляти палиці в колеса" владі, яка розвернула країну до виходу з кризи, здійснює давно назрілі реформи", - зазначається в заяві.

В "Регіонах" нагадали, що Тимошенко сама визнавала необхідність реформ, зокрема, пенсійної системи і житлово-комунального господарства.

Колишній прем’єр поставила свій підпис під такими обіцянками в Меморандумі про співпрацю з Міжнародним валютним фондом.

"Дотування цін на імпортований газ, що споживається тепловими комунальними підприємствами, буде скорочуватись шляхом щоквартального коригування тарифів і припинить своє існування до 1 липня 2010 року",- цитує прес-служба.

"Ми ухвалимо пенсійну реформу, яка забезпечить середньо- та довгострокову стабільність пенсійної системи… визначення пенсійного віку для призначення пенсій", - нагадали обіцянки Тимошенко в Партії регіонів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News