Данилишина запрошували до ефіру через прес-службу БЮТ - Шустер

Середа, 26 січня 2011, 08:46

Екс-міністра економіки Богдана Данилишина запрошували взяти участь у ефірі шоу "Шустер Live" через прес-службу "БЮТ-Батьківщини".

Про це заявив ведучий політичного шоу Савік Шустер в ефірі Радіо "Свобода", коментуючи слова Данилишина про те, що він не взяв у часті у п’ятничній програмі "Шустер Live", бо його не запрошували.

"Я не казатиму про космічний простір і космічні кораблі – ця тема, напевне, ближча міністру економіки. Ми звернулися до прес-служби "БЮТ-Батьківщини" з проханням знайти Богдана Данилишина і запросити його до ефіру", - заявив Савік Шустер.

За його словами, "це було абсолютно логічно – працювати через прес-службу, бо прямих контактів з Богданом Данилишиним не було".

"Ми отримали від "БЮТ-Батьківщини" підтвердження і замовили супутниковий зв’язок зі студією. Міністр економіки мене зрозуміє – ми би не стали витрачати великі гроші, якби нам не гарантували його присутність у прямому ефірі", - сказав Савік Шустер.

Раніше Данилишин, який отримав політичний притулок у Чехії, спростував, що його запрошували взяти участь у передачі "Шустер Live". Так він відреагував на заяву ведучого Савіка Шустера про те, що екс-міністр "раптово захворів" – і тому не вийшов на зв’язок.

"Хочу сказати, що зі мною особисто ніхто про участь у програмі мову не вів. Так само можна було мене запросити полетіти в космічний простір, не показавши ракету і не поговоривши особисто зі мною – чи хочу я туди летіти, чи не хочу", - зазначив Данилишин.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування