Тимошенко хоче припинити бенкети Януковича

П'ятниця, 28 січня 2011, 12:22

БЮТ зареєстрував законопроект щодо перерозподілу коштів держбюджету на користь забезпечення транспортом сільської медицини.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко на прес-конференції в п'ятницю.

За її словами, для виконання положень законопроекту кошти можна віднайти, зменшивши видатки на президентський авіапарк та на забезпечення діяльності Держуправління справами.

"Ми побачили, що новий президент, не зважаючи на те, що має 7 літаків на державному підприємстві, яке його обслуговує, хоче закупити ще 4 літаки. Тому ми пропонуємо забрати гроші з літаків і передати їх Мінздоров'я і закупити транспорт для лікарів і фельдшерів у селі", - зазначила лідер БЮТ.

"Крім того ,ви знаєте, що рекордний обсяг грошей відданий у цьому році на утримання президента, на ДУС, біля півтора мільярда гривень. я не знаю, де ще є такі дороги президенти для країни", - сказала Тимошенко.

"Тому ми пропонуємо ще частину грошей зняти з утримання президента, припинити оці безкінечні бенкети, забезпечення себе і своїх найближчих партнерів броньованими машинами", - наголосила вона.

За словами Тимошенко, таким чином для сільської медицини можна буде віднайти близько 700 мільйонів гривень і закупити 10 тисяч автомобілів "лише за рахунок того, що ми зробимо життя президента менш розкішним".

Як відомо, проти Тимошенко завели ще одну кримінальну справу щодо закупівлі під гарантію уряду та ввезення на територію України нібито спеціалізованих медичних автомобілів "Опель Комбо".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News