Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція: нібито побитий в Полтаві чоловік - не журналіст

Понеділок, 31 січня 2011, 12:05

Юрій Стеценко, який нібито був побитий в Полтаві міліціонерами, не має відношення до ЗМІ.

Про це заявив керівник центру по зв'язках з громадськістю обласного УМВС Юрій Сулаєв.

За його словами в ході перевірки було встановлено, що чоловік не є співробітником "5 каналу", а також не має відношення до журналістики.

"У ургентну лікарню він був доставлений для огляду. Візуально на ньому ані синця, ані подряпин. Також на даний момент встановлено, що чоловік не пов'язаний ні з "5 каналом", ні з журналістикою", - сказав Сулаєв.

Він зазначив, що в 2009 році Стеценко як оператор допомагав представнику "5 каналу" в перегонці матеріалу, і тоді йому було видано акредитаційне посвідчення.

Керівник ЦГЗ пояснив, що в міськуправління міліції Стеценко був доставлений як свідок у справі про крадіжку.

За його словами, залишаючи будівлю міськуправління, Стеценко розписався в тому, що не має претензій до правоохоронців, однак через три години викликав "швидку", яка доставила його в лікарню, а також заявив, що був побитий міліціонерами.

Сулаєв повідомив, що проводиться судмедекспертиза. "Якщо будуть виявлені протиправні дії з боку міліціонерів, зібрані матеріали будуть направлені до прокуратури", - запевнив він.

Він також повідомив, що 10 листопада 2010 Жовтневий райсуд Полтави виніс вирок Стеценку за шахрайство. Він був засуджений до 4 років позбавлення волі з двома роками відстрочки.

Раніше повідомлялося, що 25-річного кореспондента "5 каналу" у Полтаві Юрія Стеценка працівники міського управління внутрішніх справ силою привезли до відділку міліції, де били кілька годин нібито домагаючись зізнання у крадіжці трактору.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування