Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура шукає голодних солдатів

Понеділок, 14 лютого 2011, 12:27

Військова прокуратура проводить перевірку інформації про перебої з харчуванням військовослужбовців.

Про це на брифінгу заявив військовий прокурор Центрального регіону Микола Голомша, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Він зазначив, що станом на сьогоднішній день ситуація з харчуванням військовослужбовців знаходиться під контролем.

"Військові прокурори проводять перевірку...Цими питаннями займається Головне управління військових прокуратур ГПУ. На сьогоднішній день ситуація врівноважується, і будь-які питання з перебоями в харчуванні зняті", - сказав Голомша.

У свою чергу, начальник Генштабу - головнокомандувач Збройних Сил Григорій Педченко зазначив, що зусиллями Міноборони ситуацію з харчуванням вдалося стабілізувати.

"Зі свого боку я все зроблю для того, щоб у мене ніколи не було голодного солдата, роздягненого офіцера і непідготовленого військовослужбовця", - сказав він.

Разом з тим, Педченко стурбований тим, що така ситуація в принципі виникла, оскільки це неприпустимо для армії: "Ми будемо вживати найжорсткіші заходи до тих, хто це допустив, оскільки Збройні Сили заручником ніколи не повинні бути".

На думку Педченка, вся ситуація з перебоями в харчуванні була створена штучно.

"Оскільки на місцях у нас всі люди відповідальні, а обстановка така була створена. Висновки будуть зроблені. Слава Богу, сьогодні у нас всі нагодовані, і я впевнений, що таке більше ніколи не буде допущено", - зазначив начальник Генштабу.

Як відомо, 8 лютого 2011 року ТОВ "Івала" заявило про призупинення харчування близько 15 тисяч солдатів через борг Міністерства оборони у сумі 75 мільйонів гривень та відсутність договірних відносин із військовим відомством.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...