Даїшники мучилися 2 години й лише потім затримали контролера

Понеділок, 14 лютого 2011, 13:51

Головне управління МВС Одеської області заявляє, що активіст суспільного проекту "Дорожній контроль" кривдив 2 години інспекторів ДАІ, які затримали його 12 лютого.

Про це сказано в повідомленні відділу зі зв'язків з громадськістю головного управління МВС в Одеській області, передає Обком з посиланням на Українські новини.

"Під час спілкування з інспекторами водій кривдив їх, і своїми діями провокував конфліктну ситуацію, що відбувалося протягом 2 годин", - сказано в повідомленні.

За даними ГУ МВС, о 5:10 водій автомобіля "Мазда 626", зупиненого вночі 12 лютого в центрі міста, подзвонив на спецлінію "102", повідомивши про незаконну його зупинку працівниками ДАІ.

Інспекторами дорожньо-патрульної служби ДАІ з метою перевірки, дійсно, був зупинений вищезгаданий автомобіль, яким керував 27-річний житель Одеси.

Він відмовився виконувати вимоги працівників міліції й надати документи на право керування даним автомобілем.

Після повторних кількаразових вимог він все-таки надав документи, при огляді яких було встановлено, що в документі на право керування автомобілем не проглядається прізвище того, на кого він виписаний.

Тому водієві запропонували проїхати в районний відділ міліції. Але він відмовився виконати вимоги співробітників ДАІ.

"Цю ситуацію вдалося розв'язати тільки о 8:00, коли чоловік таки погодився проїхати в Портофранківський відділ міліції міста Одеса для проведення додаткової перевірки", - сказано в повідомленні.

Документ на право керування автомобілем для дослідження направлений у науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Як відомо, в неділю повідомлялося що активіста, який зняв відео з даішником і "телячий мовою", посадили на п'ять діб.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування