У Раді хочуть розслідувати діяльність Табачника

Середа, 16 лютого 2011, 15:21

Депутати від партії "За Україну!" ініціюють створення тимчасової слідчої комісії щодо діяльності міністра освіти Дмитра Табачника.

Про це заявив лідер партії В’ячеслав Кириленко.

За його словами, діяльність Табачника постійно "збурює українське суспільство, кожен його крок викликає хвилі протесту по усій Україні", повідомляє прес-служба партії.

"Доведенні до відчаю батьки, заявляють про можливе самоспалення у разі закриття української школи в Донецьку", - йдеться у повідомленні.  

"Ми сьогодні також бачимо протести провідних українських вузів проти проекту закону про вищу освіту, протести студентів проти спроб збільшити плату за навчання, протести батьків проти закриття шкіл та інше", - наголосив Кириленко.

Він також закликав спікера Володимира Литвина винести на голосування проект постанови про звернення до президента з пропозицією про припинення повноважень Табачника.

"Ми вимагаємо від керівництва парламенту поставити в порядок денний зареєстрований мною ще у грудні проект постанови про звернення до президента щодо звільнення Табачника", - заявив Кириленко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування