Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не здивована, що експерти ГПУ визнали її закупівлі збитком

Середа, 16 лютого 2011, 17:25

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко ознайомилася з результатами експертизи у кримінальній справі про нанесення державі збитків при закупівлі "швидких".

Про це вона повідомила після майже п'ятигодинного допиту в Генпрокуратурі, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

"Немає межі людському падінню. Коли експерт, який займає державну посаду, який отримує гроші з бюджету держави, на замовлення пише висновок, що гроші, які витрачені на машини для сільської медицини, є державним збитком", - заявила Тимошенко.

За її словами, якщо керуватися висновками таких експертів, то урядові чиновники нічого не мають робити для вирішення проблем людей, зокрема, у сільській медицині.

"Я не прочитала у експертів, що збитком держбюджету є оплата вертольотів, нескінченних літаків для Януковича, я не прочитала у цього експерта, що є збитком перерахування коштів на рахунки сина Януковича, Клюєва та інших членів уряду та чиновників", - додала вона.

"Цинізм крайнього ступеня. Пояснити це більш-менш логічно неможливо. Просто обурює все це", - підкреслила Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" вважає, що призначенням допиту на середу слідчі Генпрокуратури намагалися не допустити її до участі у парламентських слуханнях з приводу проведення пенсійної реформи в Україні.

"Я хотіла сьогодні публічно в парламенті, маючи право бути присутніми на парламентських слуханнях, виступити, що пенсійна реформа, яку пропонує Янукович, є пенсійним геноцидом. Це у наших пенсіонерів відбирають останні копійки", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування