Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ вимагає від БЮТ вибачень

П'ятниця, 18 лютого 2011, 16:30

СБУ вимагає від БЮТ публічно вибачитись за оприлюднену інформацію щодо штурму київського офісу партії 18 лютого.

Про це "Українській правді" повідомила керівник прес-центру СБУ Марина Остапенко.

"Ми вимагаємо вибачень. Поки що звертаємось через пресу. Ми попросили журналістів не знімати це питання з контролю, щоб довести його до логічного завершення", – заявила Марина Остапенко.

За її інформацією, СБУ "має намір обов’язково провести всебічне розслідування цього "інциденту".

"У зв’язку з цим просимо представників БЮТ надати прізвища свідків, до яких начебто звертались "співробітники" СБУ, прізвища самих цих співробітників, а також записи з камер відеоспостереження офісу", – зазначила керівник прес-центру СБУ.

У то й же час вона повідомила, що керівництвом СБУ було проведено перевірку щодо причетності до інциденту офіцера СБУ Ігоря Горбенко, чиє прізвище називав перший заступник лідера фракції БЮТ-Батьківщина Андрій Кожем'якін.

"Після заяви Кожем'якіна моє керівництво звернулося до Горбенко, взяло у нього інформацію про те, де він був з 9.00 до 15.00. Виявилось, що він був у іншому місці", – сказала Остапенко.

При цьому вона відмовилася уточнити, де саме знаходився Ігор Горбенко упродовж дня.

"Він виконував службові обов'язки, але на Туровській його і близько не було і нікого іншого зі співробітників СБУ там не було".

Як відомо, раніше БЮТівці покинули сесійну залу парламента у зв'язку зі "спробою СБУ провести обшук в офісі партії у Києві та вилучити центральний партійний сервер".

У СБУ спростували заяву про штурм офісу "Батьківщини".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування