Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В НУНСі хочуть розслідувати "свавілля" Могильова

Субота, 19 лютого 2011, 12:06

Народні депутати повинні долучитися до створення Тимчасової слідчої комісії парламенту із розслідування кричущих випадків міліцейського свавілля.

Про це заявив глава політради "Нашої України" Валентин Наливайченко в ефірі Шустер Live.

Наливайченко наголосив, що розслідування ТСК має бути із висновками щодо керівництва МВС, бо те, що відбувається в міліції - вже серйозна загроза для держави.

"Не потрібно розмовляти про тисячі поправок - потрібно створювати ТСК, а результатом її роботи має стати звільнення Могильова", - переконаний він.

"Те, що зараз відбувається в Україні з міліцейським свавіллям - це справжнісінький совок у найгіршому виконанні. І побудова поліцейської держави в Україні - це вже реальність", - констатував Наливайченко.

"50 людей, які загинули за рік цієї влади у відділках міліції, зростання кримінальної злочинності на 30% - це вирок тим людям, які зараз керують міліцією", - вважає політик.

Як відомо, НУНС у Верховній Раді ініціювала невідкладне створення Тимчасової парламентської слідчої комісії для розслідування випадків свавілля міліції стосовно наших громадян.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування