Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу ставитимуть запитання "підготовлені" глядачі?

Понеділок, 21 лютого 2011, 11:22

Питання до президента Віктора Януковича для телеспілкування з громадянами 25 лютого будуть надходити в прямий ефір із 16 точок країни.

Як пише "Газета по-київськи", у Києві ця точка - сміттєспалювальний завод на Харківському масиві.

За даними джерела видання, майданчики для спілкування в кожному з міст обрані відповідно до актуальності обговорюваної теми для регіону.

З Єнакієвого, батьківщини президента, будуть запитувати про вугільну промисловість, а киянам у якості найбільш актуальної запропонували тему забруднення навколишнього середовища і комунальних негараздів.

Репетиція заходу пройде на підготовлених майданчиках за день до телемосту, 24 лютого.

За інформацією газети, "на кожному з майданчиків буде присутній мінімум один "підготовлений" глядач - на випадок неадекватності "випадкових" присутніх".

Організатори розраховують, що за три години спілкування Віктор Янукович встигне відповісти на 40-60 питань. Декілька з них - від інтернет-користувачів.

На одне питання приділяється близько трьох хвилин. (Для порівняння: екс-президент Віктор Ющенко за дві з половиною години спілкування з українцями встиг відповісти всього на десять).

Перелік запитань, які хочуть поставити Януковичу українці, на акредитованих для цього сайтах ("УНІАН" і "Інтерфакс") подивитися не можна, проголосувати за ті, що сподобалися, – теж.

Як відомо, Ющенко, будучи президентом, у грудні 2008 року давав прес-конференцію, на якій обіцяв відповісти й на найбільш популярне запитання інтернет-користувачів, яке вибиралося голосуванням читачів декількох сайтів.

У результаті найбільш популярним виявилося питання, скільки громадяни мають заплатити, щоб Ющенко покинув Україну. Ющенко назвав це питання провокацією і не відповів на нього по суті.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування