Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Донецький губернатор каже, що журналісти марять

Вівторок, 22 лютого 2011, 10:28

Губернатор Донеччини Анатолій Близнюк заявляє, що "ніхто ні у кого не має права" забирати квартири.

Про це він сказав на прес-конференції, повертаючись до теми про те, що людина, яка володіє великою квартирою, може за бажанням переїхати жити в квартиру з меншою площею.

"Свого часу тут, у цьому залі хтось з вас запитував: "А як ви ставитеся до того, що люди готові передати своє житло великих розмірів, трикімнатну квартиру, і перейти в меншу?". Я сказав, і повторюю про те, що держава повинна людям надати таку можливість", - сказав губернатор.

Близнюк категорично наголосив, що ніколи не говорив про те, що можна забрати квартиру у самотнього пенсіонера і переселити його в квартиру меншої площі.

"Забирати квартири у людей, як деякі з вас пишуть у заголовках, - це марення, і це ваше марення, це не моє марення! Я маю на увазі тих, хто намагається під гучними заголовками чогось там показати", - зазначив він, звертаючись до журналістів.

"Тому я наголошую, ніхто ні у кого нічого не має права забирати, і робити цього не буде", - сказав Близнюк.

Проте при цьому він додав: "Але якщо людина хоче цього, то держава повинна надати людині таку послугу".

Як відомо, 7 лютого на прес-конференції, коментуючи пропозиції комунальних служб області пенсіонерам віддавати державі свої квартири і одержувати натомість житло з меншою площею, Близнюк висловив думку, що держава повинна переселяти самотніх пенсіонерів з великих квартир в "малогабаритне житло".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування