Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин похвалив Януковича за передбачуваність

Вівторок, 22 лютого 2011, 18:35

Перший рік президентства Віктора Януковича приніс передбачуваність у життя країни, визначеність у зовнішню політику держави і дав початок реформам

Так вважає голова Верховної Ради Володимир Литвин.

"Зважаючи на те, що в українських умовах рік йде за п'ять, то, звичайно, можна говорити про перші результати за рік перебування президента на посаді. Насамперед, це внесення передбачуваності і визначеності в українське життя", - сказав Литвин в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок, оцінюючи перший рік президентства Януковича.

"По-друге, це широка маніфестація необхідності перетворень. Реформи, про які всі так багато говорили, пропонуються зараз. Я вважаю, що колись потрібно починати і добре, що зараз позначено підходи до такої роботи", - підкреслив спікер.

"Третій момент - це внесення ясності в зовнішньополітичні пріоритети України, що матеріалізувалося в основах внутрішньої і зовнішньої політики... Тому я вважаю, що в цьому плані зроблена гарна основа для наступного року - а саме для того, щоб другий рік президентства був присвячений, насамперед, підняттю економіки шляхом створення умов для кожної людини, а також для малого і середнього бізнесу", - вважає Литвин.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування