Литвин назвав продовження "життя" Ради абсурдом

Середа, 23 лютого 2011, 16:12

Спікер Володимир Литвин виключає можливість перенесення парламентських виборів на 2015 рік.

"Це виключено, оскільки зміни до чинної Конституції передбачають, що вибори до Верховної Ради відбудуться в останню неділю жовтня 2012 року", - сказав він журналістам у середу, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Дай Бог, щоб нинішня Верховна Рада гідно допрацювала до цього терміну, а потім пішла до людей, щоб люди висловили свій вирок, свою оцінку щодо діяльності Верховної Ради... Все інше - це експромти і новації, які не мають нічого спільного з реаліями", - додав Литвин.

На думку спікера, "було б абсурдом" створювати Конституційну асамблею, яка б працювала над пропозицією про те, щоб наступні парламентські вибори відбулися в 2015 році.

"Я думаю, що таку асамблею, навіть якщо гіпотетично уявити, що вона існувала б і таку новацію заклала б, люди розібрали б по цеглинці, а тим більше ті політики, які не дочекаються виборів у 2012 році", - зазначив Литвин.

Як відомо, раніше низка депутатів, зокрема Тарас Чорновіл, заявили про наявну у них інформацію про намір продовжити повноваження парламенту до 2015 року.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...