Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ хоче контролювати харчі

Середа, 23 лютого 2011, 17:51

Фракція БЮТ ініціює створення тимчасової спеціальної комісії у Верховній Раді за контролем якості продуктів харчування.

Про це повідомляє прес-служба фракції.

"Останнім часом у ЗМІ все частіше піднімається тема реалізації неякісних продуктів харчування, для населення України", - йдеться у повідомленні.

"Окрім того, до фракції масово надходять звернення громадян, у яких йдеться про те, що внаслідок споживання неякісних продуктів харчування, у громадян, особливо у дітей виникають важкі захворювання", - зазначили у БЮТ.

З огляду на це, БЮТ звернувся до усіх голів фракцій у Верховній Раді з пропозицію створити тимчасову спеціальну комісію з питань моніторингу та аналізу законодавчого забезпечення виробництва і постачання населенню України якісних і безпечних продуктів харчування.

Глава фракції БЮТ Іван Кириленко переконаний, що усі фракції підтримають таку ініціативу і комісія буде створена в найкоротші терміни, йдеться у повідомленні.

"На наше глибоке переконання, необхідно провести всебічний і глибинний аналіз законодавчої бази, котра регулює власне виробництво, переробку, зберігання реалізацію, а також і імпорт окремих видів продовольства", - зазначив він.

"У нас склалася ситуація, коли за продаж населенню шкідливих для здоров’я продуктів харчування відповідальності взагалі ніхто не несе", - заявив Кириленко.

"У зв’язку з цим, наша політична сила вважає вкрай необхідним переглянути існуючу нормативну законодавчу базу в цій сфері. Суттєво її вдосконалити посилити відповідальність за якість того, що споживає нація", - наголосив БЮТівець.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування