Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові активістів затримали за флешмоб "Рік у ярмі"

П'ятниця, 25 лютого 2011, 12:50

У Львові біля Оперного театру невідомі у цивільному у п’ятницю затримали членів ВО "Свобода", які проводили флешмоб "Рік у ярмі".

Як повідомляє прес-служба ВО, декілька чоловіків спортивної статури спочатку відтиснули учасників вистави, а потім кинули на землю і вдягли кайданки голові фракції ВО "Свобода" у Стрийській райраді Мар’яну Берездецькому.

Флешмоб проходив біля великого екрану поблизу оперного театру, де саме відбувалася пряма трансляція "Розмови з країною" президента Віктора Януковича.

"На "розмову" прийшли в основному… працівники МВС", - зазначають у "Свободі".

"Свободівці намагалися висловити свою позицію щодо діяльності президента міні-виставою: українець і українка йшли в ярмі, а їх поганяли Янукович, Азаров, Тігіпко", - сказано в повідомленні.

Голова Львівської обласної організації ВО "Свобода" Ірина Сех припускає: "Видно, не такої розмови чекав президент і президентська команда".

"Сьогодні влада дуже добре продемонструвала, як вона "почує кожного". Нечуване свавілля – у центрі Львова, невідомі люди, в цивільному, не представивши посвідчень, затримують учасників мирної акції. Кидають їх на землю. Вдягають наручники. Гідне відзначення річниці інавгурації президента!", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування