Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Літак з українцями вилетів з Лівії

П'ятниця, 25 лютого 2011, 21:00

Літак Boeing-737 "Міжнародних авіаліній України" вилетів з Тріполі в Україну.

Як повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ, літак злетів о 20:20 за київським часом.

"На борту літака 94 пасажири, в тому числі 50 – громадяни України і 44 – громадяни інших держав (19 – Російська Федерація, 14- Азербайджан, 4 – Казахстан, 3 – Киргизія, 2 – Білорусь, 1 – Боснія і Герцеговина, 1 – Туреччина)", - йдеться у повідомленні.

У МЗС зазначили, що прибуття літака в міжнародний аеропорт "Бориспіль" очікується приблизно о 1:45 за київським часом 26 лютого.

"Час прибуття літака буде уточнюватись з огляду на здійснення проміжної посадки в аеропорту м.Рим для дозаправки", - йдеться у повідомленні.

Крім того, як повідомляє прес-служба з посиланням на посольство України в Чорногорії, 24 лютого чорногорський пором "Святий Стефан" вирушив з порту Бар (Чорногорія) за маршрутом Барі(Італія) – Сірт (Лівія) – Рас Лануф (Лівія) – Стамбул (Туреччина).

Орієнтовне прибуття порому до порту Сірт – 27 лютого о 9?00 за київським часом.

Згаданий рейс організований спільно з МНС РФ з метою евакуації громадян Росії, Чорногорії та інших держав, йдеться у повідомленні.

"Згідно з попередньою домовленістю із керівником Департаменту консульскої служби МЗС та європейської інтеграції Чорногорії, на пором можуть бути прийняті також громадяни України", - зазначили у МЗС.

У зв’язку із цим МЗС України доручило посольству України в Лівії орієнтувати наших громадян у містах Сірт та Рас Лануф щодо можливості евакуації зазначеним морським транспортом.

Посольство України в Лівії продовжує складати списки громадян України, які хочуть повернутися на Батьківщину.

МЗС України звертається до всіх громадян України в Лівії із проханням повідомляти посольство України про своє місцезнаходження та готовність залишити країну за телефонами: +21 82 13 60 86 65 або +21 82 13 60 86 64.

Також працює цілодобова лінія в Департаменті консульської служби МЗС України +380442381657.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування