БЮТ: СБУ є джерелом системних провокацій

Понеділок, 28 лютого 2011, 14:57

БЮТ заявляє, що Служба безпеки України є джерелом "системних та регулярних провокацій проти опозиції, незалежних громадських організацій і журналістів".

Про це сказано у повідомленні прес-служби БЮТ у відповідь на заяву СБУ, яка назвала "спланованою провокацією" інформацію представників БЮТ про штурм партійного офісу.

"За весь цей час СБУ не визнала жодного факту тиску на медіа, репортерів, політиків, громадських діячів. Коли ж "переслідувані" заявляли про такі факти, то СБУ завжди кваліфікувало їх як провокації, вигадки, нісенітниці тощо. Як в російській приказці "я не я, и лошадь не моя", - заявляють у БЮТ.

Відтак, на думку БЮТівців, "цілком стандартною є і ситуація, яка склалася навколо спроби працівників СБУ потрапити на територію партійного офісу "Батьківщини" та вилучити партійний сервер".

"Не дивно, що СБУ як завжди знову від усього відмежувалася, і навіть звинувачує "БЮТ-Батьківщину" у провокаціях, - заявляють вони.

При цьому БЮТівці висловили сподівання, що працівники ЗМІ "з обережністю ставитимуться до будь-яких заяв цієї Служби безпеки України і взагалі враховуватимуть, що теперішнє керівництво СБУ не має відношення ані до служби Україні, ані до її безпеки, ані взагалі до самої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування