Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Укртелеком" купують під "найближче оточення Януковича" - НУНСівець

П'ятниця, 11 березня 2011, 09:26

Реальним власником "Укртелекому" стане людина, наближена до президента Віктора Януковича.

Таку думку висловив Радіо "Свобода" колишній голова Фонду держмайна, перший заступник голови спеціальної контрольної комісії Верховної Ради з питань приватизації Олександр Бондар (НУНС).

"Куплено "Укртелеком" під найближче оточення Януковича. У найближчі місяці ми з’ясуємо, хто його купив. Ніхто нічого не перепродаватиме", - сказав Бондар.

З огляду на це, він вважає передчасним питання про перспективи компанії.

"Ми досі не знаємо, які фінансові можливості у цієї людини чи структури. Кота в мішку ми отримали як покупця", - додав колишній керівник ФДМУ.

Очікується, що 11 березня Фонд державного майна України і дочірня компанія австрійського концерну EPIC підпишуть договір купівлі-продажу державного пакета акцій "Укртелекому".

ФДМ у жовтні 2010 року оголосив конкурс з приватизації майже 93% акцій "Укртелекому" за стартовою ціною 10,5 мільярда гривень. На нього була подана лише одна заявка.

У зв’язку з цим оголосили дооцінювання пакету акцій. Експерти ТОВ "Консалтингова фірма "Острів" на початку лютого оцінили його на 75 мільйонів гривень дорожче (до ціни 10 млрд. 575,1 млн. гривень).

Після цього EPIC заявив про готовність сплатити цю суму.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...