Кучма позаздрив Януковичу: Не те що було у мене

Вівторок, 15 березня 2011, 16:05

Екс-президент Леонід Кучма позитивно оцінює перший рік правління нинішнього Віктора Януковича.

Про це Кучма заявив на прес-конференції у Дніпропетровську, повідомляє УНІАН.

"По великому рахунку, я оцінюю рік правління Віктора Федоровича, уряду та всієї влади, як позитивний. Вперше в Україні влада стала замкненою, не так як при мені, коли кожен тягнув на себе, як лебідь, рак та щука", - сказав він.

На думку Кучми, рік правління Януковича дав Україні політичну стабільність.

На переконання Кучми, "хоча б у моральному плані люди почали почувати себе спокійніше, краще, більше з’явилося віри, що ця влада щось зробить".

"Я сам думаю: якщо не ця влада, то хто ще", - підкреслив екс-президент.

Водночас, за його словами, в Україні на сьогодні дуже багато проблем, "не треба ніякої ейфорії, і не треба казати, що завтра буде легше жити, ніж сьогодні".

"Мені здається, що в це не вірить той, хто говорить, а тим більше, ситуація в Україні та в світі не дає підстав для подібних заяв", - сказав Кучма.

На його думку, найголовніше, що влада має зробити в Україні, - "це економічні реформи, реалізаціях яких ще не починалась".

Коментуючи рейтинги журналу "Форбс" про значні збільшення статків українських мільярдерів за останній рік, Кучма заявив, що українські багатії заробили в основному на продукції металургійної та хімічної промисловостей.

"Світова кон’юнктура на метал склалася захмарна – таких цін раніше практично не було", - сказав екс-президент.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування