Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція шукає охоронця регіонала, який побив ДАІшника

Середа, 16 березня 2011, 12:06

Охоронець регіонала Володимира Ландика, який побив ДАІшника, знаходиться в розшуку.

Про це заявила керівник прес-служби УМВС в Луганській області Тетяна Погукай, повідомляє "Остров".

"Людину, яка нанесла тілесні ушкодження сержанту ДАІ, ми поки не знайшли. Його немає за місцем проживання. Але знайдемо обов'язково", - сказала Погукай.

Крім того, відповідаючи на питання журналістів про заяви Ландика про те, що в нього є відеозапис, на якому відображений факт вимагання в нього хабара, Погукай повідомила, що такого запису немає.

"Так, я знаю, що Володимир Іванович говорив про те, що він передав до прокуратури такий відеозапис. Але якщо б такий відеозапис дійсно був переданий, я сказала б вам про це. Але я вам про це не говорю", - сказала начальник прес-служби.

Також вона заявила, що конфлікт між депутатом і співробітником ДАІ, який відбувся 12 лютого, не був "політичним замовленням":

"Автомобіль, в якому їхав нардеп, дійсно рухався з порушеннями правил дорожнього руху, тому і був зупинений. Як співробітник ДАІ міг дізнатися, хто їде в авто? Тим більше, зареєстрованому не на самого Ландика, а на його дружину", - зазначила Погукай.

Крім того, за її словами начальник УМВС України в Луганській області Євген Польськой направив до МВС листа з проханням представити до заохочення потерпілого співробітника ДАІ.

"Сьогодні начальник управління підписав подання і направив матеріали до МВС. Ми просимо міністерство заохотити співробітника ДАІ, сержанта Косякова, за принциповість, чесність і зразкове виконання своїх обов'язків", - сказала Погукай.

За її словами, матеріали, які стосуються інциденту, направлені в прокуратуру. Дії співробітника ДАІ визнані правомірними.

Як відомо, після того, як співробітники ДАІ зупинили автомобіль, в якому їхав депутат Ландик, охоронець нардепа побив одного з інспекторів. За версією регіонала, правоохоронець завдав собі побої сам.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: