Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арфуш: "Конфлікту з Ганною Герман ніякого не було"

П'ятниця, 18 березня 2011, 10:41

Заступник гендиректора НТКУ з питань міжнародної співпраці й музичного і розважального мовлення Валід Арфуш заперечує конфлікт із Ганною Герман.

Про це він заявив у ході чату з читачами "Телекритики", коментуючи скандал навколо фіналу "Євробачення".

"Конфлікту з Ганною Герман ніякого не було. Пані Герман хотіла зайвий раз переконатися, що результати правдиві, вона має на це повне право", - заявив Арфуш.

"Комісія (для перевірки чесності голосування) не була створена, оскільки був зроблений переоблік голосів, і всі переконалися, що ніякої фальсифікації не відбулося", - пояснив він.

На запитання, ким він є Ганні Герман, Арфуш відповів: "Думаю, що другом".

Він повідомив, що "Перший національний" уже щільно співпрацює з переможницею українського національного відбору "Євробачення" Мікою Ньютон та її командою.

"Ми повинні надавати їй усіляку допомогу й підтримку, супровід, щоб вона змогла виступити на "Євробаченні" якнайкраще. Хочу підкреслити, що ми не фінансуємо її поїздку й виступ, це прямий обов’язок її продюсера", - додав він.

Арфуш також зазначив у контексті конкурсу: "За що мені абсолютно не соромно: ми цього року прекрасно спрацювали з командою Савіка Шустера, незважаючи на те, що багато співробітників нашої музичної редакції були цим незадоволені. Дай Боже, у наступному році в нас були всі можливості провести фінал у нашій майбутній сучасній студії".

А на запитання, чи правда, що хтось використовує ситуацію з "Євробаченням", щоб змінити команду на "Першому національному", він сказав: "Здається, правда".

"У нас були деякі відомості про те, що хотіли змінити команду, над цим працювали як політичні діячі, так і люди, які хотіли зайняти керівні посади на "Першому національному", але, напевно, цього разу не вийшло. Чекаємо наступної спроби", - заявив Арфуш.

Говорячи про відносини з гендиректором НТКУ Єгором Бенкендорфом, він зазначив, що у світлі останніх подій на "Євробаченні" ходили плітки, що в команді "між собою всі посварилися, що навіть я з Бенкендорфом не вітаюся, він обходить мене стороною й т.д., – а насправді ми як і раніше дружимо, протягом цього року жодного разу не сварилися".

"Бенкендорф – чудова людина, і наша команда в складі Бенкендорф, Арфуш, Багінський, Семенов як і раніше працює солідарно й солідно, без інтриг і конфліктів. Упевнений, що так і буде ще довгі роки, як би не склалася доля кожного з нас", - заявив Арфуш.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування