Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович сказав Тігіпку продовжувати агітувати за пенсійну реформу

П'ятниця, 18 березня 2011, 14:33

Президент Віктор Янукович доручив віце-прем'єру Сергію Тігіпку продовжити консультації щодо пенсійної реформи.

Про це він сказав на зустрічі з Тігіпком, повідомляє прес-служба президента.

"Я можу сказати, що завдяки низці рішень, які нам вдалося прийняти, Пенсійний фонд непогано почав 2011 рік. Але, безумовно, –  і я відстоював цю позицію – нам потрібно проводити пенсійну реформу. На мій погляд, чим швидше, тим краще", – підкреслив Тігіпко.

Він зазначив, що отримав від президента доручення продовжити консультації щодо пенсійної реформи, а також проведення роз’яснювальної роботи з людьми.

"Глава держави доручив ще більш наполегливо працювати по роз’ясненню позицій, а також, можливо, покращенню тих чи інших рішень, які ми запропонували у своєму баченні пенсійної реформи", – наголосив Тігіпко.

Крім того, за його словами, під час зустрічі було обговорено "практично увесь блок соціальних питань, які сьогодні турбують людей в першу чергу".

Насамперед обговорювалося питання щодо заборгованості по заробітній платні.

"Тут ми маємо кращі тенденції, але все одно – 1 мільярд 200 мільйонів гривень залишаються невиплаченими людям. Є відповідне доручення президента, щоб ми зараз прискорили і покращили роботу з повернення заборгованості по заробітній платі та не допускали таких заборгованостей у перспективі", – зазначив Тігіпко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...