Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" вже хочуть покарати Яценюка за "сенсорний палець"

Середа, 2 березня 2011, 13:58

У Партії регіонів вважають, що колишнього спікера Арсенія Яценюка треба притягти до відповідальності за нецільове використання коштів на розробку системи голосування "Рада-3".

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Не хотілося б повертатися до цієї теми, але людина, яка ухвалювала рішення щодо розробки цієї системи, витратила з державного бюджету на обладнання в залі, якщо я не помиляюся, 8 мільйонів гривень, при цьому не отримавши згоди відповідного органу на це рішення", - сказав він.

На думку Єфремова, Верховна Рада мала проголосувати за виділення даних коштів.

"Тому, за великим рахунком, це використання державних коштів не за призначенням, і за це необхідно нести відповідальність. Тому він (Яценюк) сьогодні і бігає коридорами і розповідає, що треба терміново робити. Тому що, з іншого боку, тут повинні працювати правоохоронні органи", - сказав він.

Єфремов також не відповів на запитання, чи голосуватиме Партія регіонів за введення в дію нової системи "Рада" за дорученням спікера Володимира Литвина.

За його словами, фракція ухвалить рішення лише після того, як конкретне рішення спікера надійде до депутатів.

Як відомо, усереду спікер Володимир Литвин пообіцяв з наступного тижня ввести у дію модернізовану систему "Рада" для забезпечення персонального голосування депутатами.

Ініціатором системи "Рада-3" був Яценюк за часів свого спікерства у 2007 році.

Система передбачає особисте голосування депутатів за принципом "сенсорний палець".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування