Тимошенко запевняє, що звинувачення проти неї – фальшиві

Понеділок, 21 березня 2011, 13:15

Юлія Тимошенко стверджує, що звинувачення проти неї – фальшиві і висунуті за наказом президента Віктора Януковича.

Про це вона заявила в розмові з виданням "The Independent", статтю якого наводить прес-служба Тимошенко.

"В Україні існує думка, що всі політики є однаково корумпованими. Але Янукович довів, що це не так. У них були всі органи влади, які перевірили кожний папірець, підписаний мною, та кожну копійку, яку я витратила, і що вони знайшли? Два звинувачення у нецільовому використанні, обидва з яких є… фальшивими", - цитує Тимошенко видання.

"Влада стала цинічною, їхня основна мета – збагатитись. Дивлячись телебачення, багато українців відчувають, що їх перенесли назад у часі… у якесь брежнєвське минуле", - сказала також екс-прем’єр.

З її слів випливає, що хоч уряд Януковича і не користується широкою підтримкою народу, революція зараз навряд можлива.

"Це правда, що після розчарування Помаранчевої революції люди не вірять у революції так, як у інших країнах. Нам необхідно думати про те, що відбуватиметься після революції та зміни влади", - сказала Тимошенко.

На запитання, чи думає вона, що стане наступним президентом України, Тимошенко заявила: "Чесно, я не думаю про те, де я буду через декілька років. Я думаю про те, де буде моя країна. Чи зможемо ми зберегти нашу незалежність; чи зможемо ми стати повноцінним членом європейської родини? Де буду я, має другорядне значення".

Як відомо, Генпрокуратура України призупинила дію підписки про невиїзд, взятої з Тимошенко наприкінці минулого року, задовольнивши прохання лідера "Батьківщини" поїхати до Брюсселя для участі у саміті Європейської народної партії 23-25 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News