Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський нічого не знає про свою можливу "відставку"

Вівторок, 22 березня 2011, 07:51

Голова Служби безпеки України Валерій Хорошковський вважає, що чутки про його відставку розпускають у своїх цілях конкуренти.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна", відповідаючи на запитання, що йому відомо про можливість звільнення його з посади голови СБУ.

"Нічого не відомо. Мою відставку може ініціювати й прийняти тільки одна людина - президент України", - заявив Хорошковський.

"Ті, хто розпускає чутки, як правило, переслідують свої особисті цілі. Наприклад, роблять це в рамках конкурентної боротьби, намагаючись або послабити систему, висловлюючи своє невдоволення, або просто показати оточенню власну близькість до певних джерел інформації", - припустив він.

"Скажу вам абсолютно щиро: людей, які мають реальну інформацію, дуже мало, і вони, як правило, не балакучі", - підкреслив голова СБУ.

Раніше з'являлася інформація про можливу відставку Хорошковського з посади голови СБУ.

Зокрема, голова парламентської групи "Реформи заради майбутнього" Ігор Рибаков заявляв: "Уже вкотре поширюються повідомлення про підготовлюване звільнення Валерія Хорошковського та Ігоря Калєтніка (голова Держмитниці). При цьому в ЗМІ посилаються на якісь документи, які нібито готуються в адміністрації президента".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування