Мельниченко готовий до очної ставки з Кучмою

Середа, 23 березня 2011, 07:28

Екс-майор Державної служби охорони Микола Мельниченко готовий до очної ставки з екс-президентом Леонідом Кучмою.

Про це він повідомив "5 канал".

"Якщо кримінальна справа Кучми не буде доведена до логічного завершення, то автоматична вона бумерангом вдарить по Януковичу, по його рейтингу, люди відвернуться від нього. Я думаю він це чудово усвідомлює – раз порушили справу, доводьте до логічного кінця, передавайте в суд", - сказав Мельниченко.

"Так, в суді можуть відкупитися. Кучма має мільярдні статки, він може дозволити собі заплатити всі суди України. Так, він це може", - зазначив він.

"Я вимагав, щоб була така очна ставка, і в 2007 році ця очна ставка слідчим була запланована, але за три доби до очної ставки у мене стався крововилив у головний мозок, я був шпиталізований. Я однозначно явлюсь на очну ставку", - заявив автор скандальних записів, які нібито зроблені в кабінеті екс-президента Кучми.
 
Він висловив жаль з того приводу, що "справа проти Кучми порушена тільки в частині викрадення та вбивства журналіста Георгія Гонгадзе".

"Але це дає перспективу залучити записи як речові докази для того, щоб повернути в Україну ті награбовані десятки мільярдів доларів які награбувала сім’я Кучми та сім’я Литвина – перспективи є", - зауважив екс-майор УДО.

Як відомо, Леонід Кучма є підозрюваним у справі про вбивство Гонгадзе. Слідство проти екс-президента розпочали в понеділок. У середу його чекають у Генпрокуратурі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...