Семенюк скаржиться, що її не пускають в крісло регіонала

Середа, 23 березня 2011, 12:09

Валентина Семенюк-Самсоненко, яку висунли на посаду глави Федерації профспілок, заявила про перешкоджання її участі у з'їзді ФПУ.

Про це вона сказала на прес-конференції, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За словами Семенюк-Самсоненко, раніше вона надала статутній комісії необхідні документи для участі, однак отримала відмову через те, що нібито не підтвердила своє українське громадянство.

Після надання нею копії паспорта комісія рекомендувала видати Семенюк-Самсоненко запрошення на участь у з'їзді, однак вона до цих пір не отримала його, що фактично робить неможливим її присутність на заході.

"На цю хвилину запрошення немає, допуску в зал немає. Поки що все в підвішеному стані. Статутна комісія шукала через точку, кому якусь зачіпку, аби тільки... не допустити на з'їзд", - сказала вона.

За словами Семенюк-Самсоненко, такі дії комісії федерації можуть бути пов'язані із тим, що нинішнє керівництво ФПУ не бажає мати альтернативних кандидатів на посаду голови цієї організації.

Так, за даними Семенюк-Самсоненко, якщо вона не буде допущена до з'їзду, на посаду глави ФПУ претендуватиме тільки нинішній її глава - депутат від Партії регіонів Василь Хара.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування