Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Могильов каже, що автоМайданівці піаряться за рахунок ДАІ

Четвер, 24 березня 2011, 13:56

Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов спростовує інформацію про затримання ДАІшниками колони автомобілістів, що їдуть протестувати у Київ.

Про це він сказав на брифінгу у четвер.

"Коли я читаю в інтернеті щось таке, я сміюсь від того, що ДАІ нібито затримує колону автомобілів. Якщо 5 авто, які їдуть з Луганська у бік Києва і їх хтось затримує, то нехай скажуть конкретні факти, і ми будемо розбиратися", - сказав Могильов.

Він додав, що для МВС 5 авто, які їдуть з одного краю країни в центр, "ніякої ролі не грають", тож "нема ні найменшого смислу їх затримувати".

"Просто ця акція не викликає ніякого ажіотажу, то вони й розказують, що міліція всіх затримує. Причому голослівно. Бо ніхто не каже місця події, який інспектор затримав", - сказав Могильов.

Водночас він додав, що будь-яка масова акція громадян має право на проведення, а завдання міліції полягає в тому, щоб не допустити порушення громадського порядку і вчинення кримінальних злочинів.

На запитання, як міністр ставитеся до того, що одна з цілей акції звільни його особисто Могильов відповів: "Ну якщо я комусь не подобаюсь – це їхні проблеми".

Як відомо, у понеділок на Київ зі Львова та Луганська вирушив "автомайдан" "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!".

Організатори акції заявляли, що ДАІ перешкоджає їм дістатися Києва.

Пізніше стало відомо, що Дніпропетровський окружний адмінсуд заборонив проходження автоколони підприємницького автопробігу вулицями міста, а у Києві автоМайданцівців не пустять на Майдан Незалежності через шоу телеканалу "Інтер".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування