Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче, щоб усіх прем’єрів і президентів перевірили, як її

П'ятниця, 25 березня 2011, 12:40

Юлія Тимошенко хоче, щоб усі президенти і прем’єр-міністри незалежної України пройшли таку ж перевірку, через яку пройшла вона.

Про це вона заявила в інтерв’ю "Der Standard", текст якого наводить прес-служба Тимошенко.

"Протягом року вся система влади, включаючи міжнародних аудиторів, під лупою вивчала мою діяльність та перевірила кожний підписаний папірець і кожну статтю бюджету. В результаті вони знайшли тільки те, що було виплачено пенсії за рахунок кіотських грошей", - зазначила Тимошенко.

"Це демонструє, що не всі посадовці, не всі прем’єр-міністри, не всі президенти у цій країні є корумпованими", - стверджує екс-прем’єр.

"Я хотіла б, щоб всі інші президенти і прем’єр-міністри пройшли аналогічну перевірку, через яку пройшла я, щоб довести свою чесність", - заявила Тимошенко.

На зауваження, що міжнародні аудитори – Trout Cacheris, PLLC (Вашингтон, США) – виявили порушення закону її урядом, Тимошенко заявила: "За даними американського посольства ця фірма не є та ніколи не була аудитором".

"Крім того, саме цю фірму наймали українські олігархи за часів президентства Леоніда Кучми, щоб провести розслідування вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Вона дійшла висновку, що Гонгадзе ще живий. Тому якість цих аудиторів вже давно очевидна", - сказала екс-прем’єр.

"Міжнародна аудиторська компанія "БДО", яку найняв японський уряд, чітко встановила, що гроші, отримані моїм урядом від Японії в рамках Кіотського протоколу, знаходяться на місці. А якщо гроші нікуди не ділись, тоді їх не могли витратити на виплату пенсій", - наголосила вона.

Тимошенко наполягає, що "усі ці кримінальні справи є засобом політичного тиску".

"Це – неприємно, це боляче. Багато людей сьогодні вже знаходяться за ґратами. Але тим не менш, я вважаю ці розслідування скоріше програмою моєї повної реабілітації", - заявила вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування