Тимошенко марить результатом, якого чекали від революції

П'ятниця, 25 березня 2011, 14:18

Владі не вдасться повернути Україну в "брежнєвські часи", переконана екс-прем’єр Юлія Тимошенко.

Про це вона заявила в інтерв’ю "Der Standard", відповідаючи на запитання, чи можливе, на її думку, повторення "Помаранчевої революції".

"Українське суспільство і громадяни мають інше ставлення до свободи, ніж наші сусіди в країнах СНД. Українці вже трошки спробували, що означає жити у вільній країні, без цензури, без насильства", - зазначила Тимошенко.

"Тому нікому не вдасться знищити цю свободу та повернути країну у брежнєвські часи. Я в це вірю. Я покладаю великі надії на громадянське суспільство, на громадські рухи, на малі та середні підприємства і профспілки", - сказала вона.

За словами Тимошенко, "Помаранчева революція змінила країну".

"Так, ми не досягли того, чого очікував народ та ми самі. Причина цього не в народі і не в уряді. Причина в тому, що голова держави, якому народ допоміг стати президентом і від якого він очікував нової моралі в політиці, зрадив нас усіх. Він відкрив для грошових кланів двері до влади, до економіки, до парламенту і до уряду", - зазначила вона.

"Тому ми не повинні зупинятись. Ми повинні іти далі. Ми повинні принести той результат, якого очікували від нас люди", - завила Тимошенко.

Вона також сказала, що її політична сила "безумовно" братиме участь у наступних парламентських виборах.

"Ми знаємо, як необхідно реформувати країну. Як повернути в країну закон, справедливість і верховенство права, а також зробити Україну знову відкритою і привабливою для інвестицій. Як створити в Україні рамкові умови, щоб європейські цінності стали українськими цінностями. Ми боротимемося за ідею зміцнення України як незалежної і європейської держави, і участь у виборах є інструментом для цього", - запевнила Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування