Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мельниченко переживає, щоб Кучма дожив до суду

Субота, 26 березня 2011, 10:37

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко впевнений, що очна ставка між ним і екс-президентом Леонідом Кучмою відбудеться.

"Ця ставка обов'язково буде", - сказав він в інтерв'ю газеті "Сегодня".

Коментуючи написання Кучмою заяви про відмову від очної ставки з Мельниченком, екс-майор сказав: "А я напишу заяву, що відмовляюся від того, що Кучма відмовляється. Ну і що? Він ще може написати заяву, що відмовляється сидіти у в'язниці. Є ж процесуальний закон ".

"Очна ставка - для того, щоб усунути суперечності в наших показаннях (а вони суттєві). Наприклад, якщо Леонід Данилович стверджує, що Мельниченко працює на якісь спецслужби, нехай конкретизує. Як і те, що він мав на увазі, кажучи, що Мельниченко розголошував держтаємницю. І нехай допоможе слідству притягнути цього негідника Мельниченка до кримінальної відповідальності ", - зазначив він.

"Очна ставка в середу зірвалася. У четвер - теж. І в п'ятницю ... А Кучма стверджує, що очної ставки з Мельниченком взагалі не буде - чому? Може, він знає, що я не доживу до очної ставки?", - запитав Мельниченко.

Він не виключив, що охорона Кучми може буквально зрозуміти слова екс-президента про те, що йому набрид Мельниченко: "Вони безбашенні і можуть дослівно зрозуміти репліку Кучми, який може сказати тому ж Жені (начальник охорони Кучми Євген Астаф'єв): "Як мені цей Мельниченко набрид!".

"Ні для кого не секрет, що охорона часто виконує функцію кілерів", - додав екс-майор. Мельниченко зазначив, що саме це і стало причиною його прохання про посилення охорони, додавши, що певні заходи безпеки щодо нього були посилені.

Він також не виключив, що з Кучмою може статися те ж, що з покійним екс-главою МВС Юрієм Кравченком.

"Я звертаюся з проханням посилити охорону не тільки мені, але і Леоніду Даниловичу. Щоб ми нормально дожили до суду", - зазначив Мельниченко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування