Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Клюєв лякає корумпованих чиновників жорсткими рішеннями

Субота, 26 березня 2011, 13:57

Перший віце-прем’єр, міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв заявляє, що опір реформі системи адміністративних послуг з боку корумпованих чиновників буде подолано.

"Вже очевидно, що значна кількість чиновників на різних рівнях чинять шалений опір цій реформі. Вони ще не зрозуміли, що далі ніхто не буде терпіти невиконання рішень президента та уряду", - заявив Клюєв.

Міністр відзначив, що за його розпорядженням всі міністерства та інші центральні органи виконавчої влади мали подати до кінця поточного тижня повну інформацію про припинення надання платних адміністративних послуг підприємствами та небюджетними установами і організаціями.

Окрім того, вони мали надати інформацію про відкриття рахунків в органах Держказначейства тими підприємствами та установам, які, відповідно до постанови Кабінету міністрів від 5 січня, мають право надавати платні адмінпослуги.

Уряд своїм рішенням визначив, що всі платежі, зібрані за адміністративні послуги, мали надходити до державного бюджету, зазначає прес-служба Клюєва.

За його словами, державній фінансовій інспекції було доручено подати міністерству економічного розвитку і торгівлі повну інформацію про результати перевірок, які здійснювались у відповідності до січневої урядової постанови.

"Всю цю інформацію буде ретельно проаналізовано, і за її результатами будуть терміново ухвалюватися рішення. В тому числі - достатньо жорсткі", - наголосив міністр.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: