Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман закликає багатих ділитися з бідними

Неділя, 27 березня 2011, 23:13

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман закликає багатих людей в Україні передати частину своїх грошей бідним.

"Може, треба більше заходів робити, щоб той тягар, які люди несуть від реформ, поділяли й багаті люди", - зазначила вона в інтерв’ю 5 каналу.

"Коли ми говоримо, що люди виходять на вулиці з гаслом "Заберімо Україну в олігархів і повернімо собі", я думаю про те, що ті багаті люди, які розбагатіли в Україні, повинні почути це і частину своїх статків і грошей в якийсь спосіб передати", - вважає Герман.

"Можливо, треба утворити якийсь фонд допомоги найбіднішим, людям, котрим найбільш тяжко, допомоги реформам", - запропонувала вона.

За словами Герман, багаті люди повинні усвідомлювати соціальну відповідальність перед Україною. "Адже саме тут вони розбагатіли, нажили свої статки. І вони сьогодні повинні поділитися", - наголосила чиновниця.

"Може, прийшов час реалізувати гасло Ющенка, яке він виголошував у 2004 році – "багаті поділяться з бідними". Але це не повинна бути експропріація, це повинна бути добра воля тих людей, які добре чуються в Україні при тому, що багато людей чуються дуже погано", - підкреслила Герман.

Вона також закликала народних депутатів відмовлятися від пільг та привілеїв.

"Дуже важливо, щоб серед депутатського корпусу знайшлися люди, які б добровільно відмовлялися від таких речей. І такі люди є. Є дуже багато людей серед депутатів, які свідомо ніколи не користуються державними авто, відпочинками", - зазначила політик.

"Ми мусимо сказати собі, що поки влада не буде жити тим життям, яким живуть люди, доти вона не має шансів мати довіру від людей у такий тяжкий час", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування