Заступник Добкіна потрапив у ДТП

Понеділок, 28 березня 2011, 09:35

Автомобіль віце-губернатора Харківщини Ігоря Шурми потрапив в аварію у центрі Харкова.

Як пише "Сегодня", службовий автомобіль "Шкода", у якому їхав чиновник, не розминувся в п'ятницю вранці, близько 7.40-7.45, із "Маздою"

В "Мазді" було двоє дітей. Нікому з учасників ДТП не знадобилася медична допомога.

За словами аварійного комісара страхової компанії, у якій зареєстрована "Мазда", В'ячеслава Манукяна, службове авто віце-губернатора не зберігало інтервал при переміщенні праворуч, тому й сталося зіткнення.

"Водій Шурми їхав по трамвайному полотну. Потім він змінив напрямок руху (у цей момент "Мазда" порівнялася зі "Шкодою") і був удар. Авто нашого клієнта відлетіло й зачепило бордюр. Пробилося колесо, від чого машина відскочила й знову зіткнулася зі "Шкодою", від чого її розгорнуло й вона стала поперек", - говорить страховий комісар.

Але, за його словами, у висновках співробітників ДАІ значиться, що водій "Мазди" не впорався з управлінням і скоїв зіткнення зі "Шкодою", яка їхала спереду.

Сам Шурма підтвердив факт ДТП.

"На щастя, ніхто не постраждав у цьому дорожньо-транспортному випадку. Але відповіді на всі інші питання повинні дати фахівці, і вони будуть приймати рішення, хто з водіїв був неправий на дорозі", - повідомив віце-губернатор газеті.

Подальший розгляд, за словами Манукяна, буде проходити в суді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування