Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зацікавився, як можна збудувати економіку без ресурсів

Понеділок, 28 березня 2011, 09:58

Україну цікавить досвід реформ Сінгапуру.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з президентом Сінгапуру Селлапан Раманатаном, повідомляє прес-служба президента України.

"Ваші стрімкі кроки показали світу, як можна збудувати нову економіку практично без ресурсів. Тому нашу країну дуже цікавить досвід реформ, які проводить Сінгапур, і той успішний шлях, який ним вже пройдений", - сказав Янукович.

Він заявив, що Україна повернулася до прагматичної політики і прагне встановити нормальні взаємовигідні відносини з усіма країнами.

"Наші очі дивляться на регіон, який швидко розвивається. Перш за все, на Схід. Ми приїхали до Сінгапуру як до партнерів, яким готові запропонувати відкриті торговельно-економічні відносини", - сказав Янукович.

Він наголосив, що Україна також зацікавлена у залученні сінгапурських інвестицій. "У нас є для цього великий потенціал", - запевнив Янукович.

"Ділова атмосфера у Сінгапурі сприяє розвитку бізнесу, і хотілося б трохи цієї атмосфери позичити для України", - сказав він.

За словами Януковича, зараз Україна вийшла на новий шлях ефективного розвитку, в державі встановлено політичну стабільність, і це дало їй можливість розпочати реформи.

Янукович запросив Раманатана відвідати Україну.

Зі свого боку, президент Сінгапуру побажав президенту України успіхів в реалізації реформ і висловив сподівання, що візит Януковича покладе початок новому періоду розвитку відносин України і Сінгапуру.

Раманатан також сподівається, що сінгапурські компанії допоможуть в реалізації національних проектів в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...