Тимошенко уточнила, яку конструктивну опозицію вона пообіцяла Європі

Понеділок, 28 березня 2011, 23:55

Завдання опозиції приєднатися до підготовки країни до підписання угоди про політичну асоціацію і зону вільної торгівлі з Європейським Союзом.

Про це лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила в ефірі телеканалу ICTV, відповідаючи на питання, в чому вона вбачає конструктив опозиції.

"В тому, щоб приєднатися зараз до підготовки країни, для того щоб ми до кінця цього року підписали угоду про політичну асоціацію і зону вільної торгівлі", - зазначила політик.

"Це відрізає нам, по суті, шлях назад в авторитарне минуле. Це відкриває нам зовсім іншої якості дорогу", - додала вона.

Крім того, Тимошенко повідомила, що другий аспект, який вона обговорювала на саміті в Брюсселі, це щоб Україну долучили до програм підвищення безпеки атомної енергетики, які зараз розпочинаються в Європі.

"Європейський союз взяв це питання на розгляд, і я думаю, в найближчий місяць ми отримаємо результат і відповідь", - розповіла політик.

Як відомо, єврокомісар Штефан Фюле після зустрічі з лідером партії "Батьківщина" Юлією Тимошенко заявив, що лідер опозиції наголосила, що вона відіграватиме "конструктивну роль".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування