Янукович похвалився, як читав лекції без папірців

Середа, 30 березня 2011, 13:43

Україна готова підготувати протокол щодо співпраці у науковій і освітній сферах з Брунеєм.

Про це сказав президент Віктор Янукович, виступаючи з лекцією в Університеті Брунею, передає УНІАН.

За його словами, протягом одного-двох днів українська сторона готова підготувати протокол, у якому будуть визначені напрямки співробітництва в освітній, культурній, гуманітарній, а можливо, й у науково-технічній сферах.

Як приклад Янукович зазначив, що Україна готова заснувати у Брунеї філію свого науково-дослідного інституту, який би вивчав актуальну для тієї країни проблему підтоплення земель.

"Але ми готові вам підставити плече, як друзі, і, наприклад, заснувати філію одного з науково-дослідних інститутів України, який би почав зараз терміново працювати над глобальною проблемою, що є в Брунеї - це підтоплення територій", - сказав він.

Крім того, у ході лекції президент повідомив, що свого часу він викладав в університеті.

"Багато часу я присвятив роботі завідувача кафедри Академії державного управління, де заснував одну зі спеціальностей, назва якої і зараз збереглась – "менеджмент інвестиційного проектування", - сказав він.

Крім того, зауважив Янукович, будучи професором цього університету, він дуже часто читав лекції студентам. "Я дуже часто читав лекції студентам і дуже рідко використовував папери", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...