Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз каже, що плівки Мельниченка запізнились на 10 років

Неділя, 10 квітня 2011, 08:53

Екс-спікер Ради Олександр Мороз вважає, що долучення плівок Мельниченка до справи Гонгадзе запізнилося на 10 років.

Про це він заявив в інтерв’ю "Радіо"Свобода".

"Я відчуваю прикрість, що 10 років замість слідства ми бачили імітацію розслідування справи (вбивство Георгія Гонгадзе ). Для мене важливо, що вона все таки наближається до завершення. І найважливіше те, що плівки, які по суті є джерелом всіх тих трагічних і не тільки речей, які відбулися за останні 10 років, і це джерело долучається до справи як речовий доказ", - заявив Мороз.

"Це дуже важливо. Бо ми ж знаємо, і убитий Гонгадзе, і убитий Кравченко, і загибель Чорновола , і вбитий Гончаров, і т.д. – всі ці історії мають одне джерело – кабінет Президента", - зауважив він.

"І тому сьогодні природно що він з’явився, прикро, що через 10 років, бо якби це було 10 років тому, то було б набагато більше ефекту і, безперечно, свідків, і легше було б розставити крапки над і… Але для мене зараз важливо – юридичні крапки у цій історії", - зазначив Мороз.

Мороз висловив сподівання, що слідство дасть відповіді на причетність Литвина і інших людей до справи.

"Хоча у мене повної переконаності в тому немає. Хоча розмови у кабінеті Президента між ним і Литвином стосовно інформації про Гонгадзе велися постійно", - заявив екс-спікер.

Мороза поки не викликали до Генпрокуратури,, але він не виключає такої можливості.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: