Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина екс-мера вилила в мерії каструлю з нечистотами

Понеділок, 11 квітня 2011, 12:27

Дружина екс-мера Ізмаїла Георгія Дубенка Валентина прямо в приймальні першого заступника міського голови вилила на секретарку чиновника каструлю з нечистотами.

Останніх виявилося так багато, що вистачило на все приміщення, включаючи стіни і стелю, пише Сегодня.

Міліція збирається притягти жінку, а можливо, і її чоловіка — у мерію вони прийшли разом — до адмінвідповідальності за 173-ю статтею Кодексу України про адміністративні правопорушення ("Дрібне хуліганство").

Але поки рішення не прийняте, повідомили в міськвідділі МВС. У муніципалітеті заперечують політичний підтекст інциденту: мовляв, звичайна побутова сварка.

"У них давня особиста ворожість, ніякої політики тут немає", — заявив нам секретар Ізмаїльської міськради Євген Пундик. З учасниками конфлікту нам зв'язатися не вдалося.

Тим часом, джерела "Сегодня" у мерії висувають дві версії подій.

За однією з них, мова йде про ревнощі — постраждала працювала з Дубенком з 2006-го по 2008-й рік, коли той керував містом. За іншою, причина подій лежить в економічній площині.

"Дубенко оформляв на підлеглу якісь земельні ділянки, які не зміг одержати назад після відставки, тому що вона перейшла працювати до "регіоналів", — стверджує співрозмовник видання.

Тим часом міськорганізація "Русского блока" зробила заяву, присвячену скандалові, і попердила, що "якщо інформація про особисту участь у цій історії Георгія Дубенка підтвердиться, то, з огляду на зауваження, що виносилися раніше йому, по партійній лінії, ми розглянемо питання про позбавлення його мандата", — говориться в документі.

Видання відзначає, що ізмаїльські депутати частенько стають героями дивних, а іноді і трагічних подій.

Так, кілька років назад нині покійна обраниця від Блоку Вітренко Інна Кутузова кілька разів "гостювала" нелегалом у Румунії, перетинаючи уплав Дунай. У 2008-му біля могили сина застрелився депутат від ПР Мірталіб Талишханов. А рік тому таємниче зник "регіонал" В'ячеслав Робота. Його знайшли через місяць у Владивостоці. Політик утратив пам'ять.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...