Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучму до Москви не пустило невідоме "керівництво"

Понеділок, 11 квітня 2011, 12:51

Скасування дозволу на відвідування екс-президентом Леонідом Кучмою Москви пов’язане з непроведенням у понеділок слідчих дій.

Про це журналістам повідомив адвокат Кучми Віктор Петруненко.

"Це через те, що сьогодні ми не провели слідчих дій", - сказав він, припустивши, що ці слідчі дії можуть бути проведені у вівторок. Водночас адвокат не виключив, що ці слідчі дії у вівторок не відбудуться.

"Теоретично, слідство могло дозволити виїзд Кучмі на два дні, і за цей би час вирішилось питання щодо адвоката. І тоді вже 14-го числа, 15-го можна було проводити слідчі дії. А так особисто мені незрозуміла поведінка слідчого", - сказав адвокат.

"Вони посилаються, вибачте за такі подробиці, на думку керівництва. Якого керівництва – ми не знаємо. Це неприємний факт", - зазначив Петруненко, повідомляє УНІАН.

На питання, чи цікавилися Кучма і його адвокат, чому раптово виникла така заборона, Петруненко відповів, що цікавилися, але конкретики жодної не отримали.

Водночас на запитання, коли саме можна очікувати введення у справу нового адвоката, він зазначив, що на це питання важко відповісти, оскільки воно перебуває у стадії обговорення.

Також адвокат зауважив, що зараз важко сказати, яка саме кандидатура буде запропонована.

Як відомо, у ніч на понеділок помер один з адвокатів Кучми Михайло Кисилевич.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування