У Регіонах вважають: пункт "проти всіх" у бюлетені – це "повна анархія"

Вівторок, 12 квітня 2011, 10:31

Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко вважає ознакою анархії в державі наявність у виборчому бюлетені відповіді "проти всіх".

Про це вона заявила в Донецьку в ефірі місцевого телеканалу "Донбас", повідомляє УНІАН.

"Наявний пункт "проти всіх" – це не громадянська позиція. Куди пішли ці голоси – в корзину? Хтось узяв за них відповіді? Хтось вирішив ці проблеми?... Це не діалектичний підхід абсолютно. Розумієте, це анархія, повна анархія", - сказала Бондаренко.

"Я вважаю, що в даному випадку треба вибирати з тих, хто є", - додала вона.

"Регіоналка" упевнена, що всім політичним силам у парламенті треба йти на діалог і на спільну роботу, адже ні в кого немає іншого вибору сьогодні.

"Знаєте, яка в наших конкурентів була передвиборна риторика? - Ми з Партією регіонів ніколи співробітничати не будемо. У мене запитання - а де ви знайдете іншу партію в парламенті?", - зазначила Бондаренко.

" І ось коли нам кажуть, приміром, що ми не повинні співробітничати з БЮТ, НУ-НС чи з іншими, – шановні, покажіть мені інші партії в парламенті, з якими я в ідеалі могла б співпрацювати?! Треба працювати з тими, хто є", - заявила депутат від Партії регіонів.

У новому законопроекті про вибори народних депутатів передбачено, що в бюлетені для голосування в загальнодержавному окрузі не буде позиції "не підтримую кандидатів у народні депутати України від жодної політичної партії", а в бюлетені для голосування в одномандатному окрузі позиції – "не підтримую жодного кандидата".

За словами міністра юстиції, голови Робочої групи при президенті з розробки нового виборчого законодавства Олександра Лавриновича, законопроект про вибори народних депутатів планується передати у Верховну Раду влітку цього року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування