"Регіони" порідняться з комуністами Китаю

Вівторок, 12 квітня 2011, 18:23

Під час візиту прем'єра Миколи Азарова в Китай буде підписано угоду між Комуністичною партією Китаю і Партією регіонів.

Про це розповів депутат від Партії регіонів Леонід Кожара, повідомляє прес-служба партії.

"Комуністична партія Китаю - це не тільки провідна і правляча політична партія цієї держави, а й найбільша політична сила в світі. Її членами є більше 70 мільйонів чоловік", - зазначив політик.

"Комуністична партія Китаю співпрацює більш ніж з 600 політичними силами в 180 країнах світу. І тому для Партії регіонів особливо важливі такі двосторонні міжпартійні контакти, так як це дасть можливість створити регулярний діалог на високому рівні", - додав Кожара.

За словами депутата, під час цього візиту очікується поглиблення динамічного політичного діалогу Україна з Китаєм, а також інтенсифікація ділового співробітництва між двома державами.

"Співпраця з Китайською Народною Республікою надзвичайно важлива для нас, особливо це стосується інвестиційної та інноваційної сфер. У цих напрямках КНР демонструє значні успіхи", - заявив депутат.

"Нам дуже важливо перейняти такий досвід залучення інвестицій у високі технології, а також встановити взаємовигідне співробітництво в інших напрямках", - підкреслив парламентарій.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування