Клюєв поскаржився польському колезі на складне випробування

Середа, 13 квітня 2011, 21:05

У квітні-травні в парламенті буде прийнятий пакет з 117 законопроектів, які в тому числі покликані завершити перший етап проведення дерегуляції економіки.

Про це заявив перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв під час зустрічі з віце-прем'єром Польщі Вальдемаром Павляком, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Клюєв зазначив, що українська влада працює одночасно над відпрацюванням 21 напрямку реформ і висловив надію, що вже в квітні-травні в парламенті буде прийнятий пакет законопроектів.

"На жаль, тільки законодавчих змін мало, набагато складніше буде надалі забезпечити їх реалізацію. Мова йде не тільки про безліч підзаконних актів, важливіше зломити опір корупціонерів і бюрократів на всіх рівнях. Ось це буде для України найскладнішим випробуванням. Але іншого шляху у нас вже немає", - заявив він.

Під час зустрічі Клюєв і Павляк обговорили також ключові теми двостороннього співробітництва.

За словами віце-прем'єра, в 2010 році помітно пожвавилася двостороння торгівля: товарообіг виріс на 37% і перевищив 4,5 мільярдів доларів.

"Україна радує, що наш експорт зростає швидше польського імпорту - експорт українських товарів збільшився на 47%, імпорт польських товарів в Україну - на 28%. Але нас все одно не влаштовують загальні обсяги двосторонньої торгівлі - потенційно вони повинні бути набагато більшими", - підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування